Automatencatering

Automatencatering middels een trommelautomaat of spiraalautomaat

Door middel van een gekoelde trommelautomaat of spiraalautomaat kunt u verse producten aanbieden, zoals ambachtelijk gesmeerde broodjes, fruit en zuivelproducten.

Er zijn diverse voordelen aan catering via automaten ten opzichte van catering middels ingehuurd (eigen) personeel waar iedereen in uw bedrijf van kan profiteren. Automatencatering is bijvoorbeeld goedkoper doordat u enkel bedrijfsruimte beschikbaar hoeft te stellen voor ruimte die de automaten in beslag nemen en u heeft minder eigen/ingehuurd personeel nodig. Voor de gebruikers is het voordeel dat zij 24 uur per dag kwalitatief verse producten aangeboden krijgen tegen een scherpe prijs.

Onze operators, die de vulservice en operatingservice (schoonhouden consumptieautomaten) verrichten, zijn bekend met alle merken consumptieautomaten. Iedere bedrijfslocatie is uniek alsook de wensen waaraan de consumptieautomaten moeten voldoen.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om binnen uw bedrijfslocatie(s) de wensen en consumptiebehoefte samen met u in kaart te brengen. Zij kunnen met deze informatie voor u vrijblijvend een voorstel doen welke het best zal passen op uw bedrijfssituatie.

Versautomaten

Vers kan aangeboden worden in een spiraalautomaat of trommelautomaat. 

Met een spiraalautomaat staan de producten in een rij achter elkaar in een spiraal en kunnen de gebruikers producten afnemen volgens het principe First-In-First-Out. 

Een trommelautomaat is flexibeler, hiermee kunnen de gebruikers de carrousel waar de versproducten in liggen volledig draaien en de keuze maken uit elk product in de automaat. Doordat alle schapruimtes toegankelijk zijn kan met een trommelautomaat het aanbod ook breder worden gevuld.

Ook als u al reeds over versautomaten beschikt kunnen onze operators de vulservice en operatingservice voor uw bedrijf verzorgen.

Is er nog geen versautomaat aanwezig dan kunnen onze adviseurs begeleiden met de aanschaf. Het is ook mogelijk om een automaat bij ons te huren.

Vulservice

Met onze automaten vulservice worden uw trommelautomaten of andere broodjesautomaten continue voorzien van diverse dagverse producten, als verse broodjes (waarvan het beleg rouleert), diverse sandwiches, zuivel (zoals melk- en yoghurtproducten) en heerlijk fruit.

Het aanbod aan (vers-)producten wordt altijd in overleg samengesteld.
Wilt u gezonde eetgewoontes stimuleren en wilt u een 100% gezond aanbod, of hebben u gebruikers behoefte aan vegetarische of halal producten? Iedere bedrijfslocatie is uniek en daarom bent u ook vrij om zelf “het menu” samen te stellen.

Wij werken met 3 “menu” variaties:
1. kant-en-klare producten;
2. losse ingrediënten;
3. enkel 100% gezonde verse producten.

1. Complete kant-en-klare vers producten/maaltijden

Wanneer er een lekker broodje en een zuivelproduct gewenst is, kunt u middels deze service uw gebruikers een complete voedingrijke maaltijd aanbieden.
Het voordeel hiervan is dat dit niet stopt bij een broodje kaas.
Wat dacht u van luxe broodjes, of op dag van levering ook pistoletjes en andere vers afgebakken broodjes.
Verder kunt u in de versautomaat bijvoorbeeld de volgende producten verwachten:

2. Losse ingrediënten

Door het bieden van losse ingrediënten, biedt u de gebruiker een grote mate van flexibiliteit. Een broodje kaas of een boterham kaas, misschien nog een extra plakje ham en onder het tosti-ijzer. Iedereen heeft zo z’n eigen gebruiken.

Ook kunnen de schappen verkleind worden, waardoor er meer en/of gevarieerder aangeboden kan worden.

3. De 100% gezonde versautomaat

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebruikers 100% verantwoorde heerlijke gezonde consumptie producten te bieden.

De automaat biedt naast gezonde broodjes en magere zuivel ook meer (gesneden) fruit, smoothies, salades en snackgroeten.

De 100% gezonde automaat rendeert!
Nieuwsgierig hoe?

Klik hier voor meer informatie over de 100% gezonde versautomaat.

Voordelen versautomaat met vulservice: