Planten huren

Verwelkom uw gasten en/of bezoekers in een inspirerende ambiance!

Een bijzondere gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een opening, bedrijfsfeest of beurs, kunt u laten aankleden door Rofresco. Wij beschikken over een groot assortiment van palmen, planten en bloemen.  Onze creatieve specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw gasten en/of bezoekers zullen worden verwelkomt in een inspirerende ambiance.

Wij bieden de mogelijkheid om voor zowel binnen als buiten met natuurlijke beplanting uw evenement meer “cachet” te geven. Hierbij zal ook gebruik gemaakt kunnen worden uit een brede keuze van bloempotten, plantenbakken en decoratiematerialen. Of het nu gaat om een warme uitstraling, een moderne, een chique, of juist no-nonsense. Iedere gelegenheid is uniek en met de combinatie van de juiste planten, potten en materialen, geven wij uw evenement altijd de gewenste uitstraling.

Ook met een beperkt budget kunnen wij mogelijk met slimme oplossingen
een verrassend eindresultaat bij uw evenement neerzetten!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw evenement?
Onze specialisten kunnen u adviseren en voor diverse budgetten een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Hoe gaan wij te werk?

In eerste instantie kunt u telefonisch aangeven wat uw wensen zijn. Onze specialisten komen eventueel vrijblijvend langs om  diverse mogelijkheden te bespreken. Ieder evenement is uniek en we willen u graag een zo gepast mogelijk voorstel doen. Wij komen de beplanting bezorgen op de door u gewenste datum en locatie. Is uw evenement ten einde? Dan komen wij het ook weer netjes ophalen.  Zo gemakkelijk is het om uw evenement een inspirerende ambiance te geven.

Voordelen: