Koffieautomaten service

Operating service

Een van de belangrijkste factoren van onbezorgd consumeren uit een koffieautomaat, is de menselijke factor. Deze dient tijdig en vakkundig aanwezig te zijn om het gebruik van een schone en volledig gevulde machine te kunnen garanderen.

Door onze jarenlange kennis  en ervaring in het verzorgen van allerlei koffieautomaten, kunnen wij ervoor zorgen dat u hier geen of gedeeltelijk geen omkijken meer naar heeft, ongeacht hat aantal automaten en ongeacht het automaattype*. 
Van diverse merken verzorgen wij FreshBrew automaten, Intstant automaten of Bonen automaten, zowel table top varianten als towers. 

 * De pistonmachines (de handmatige espresso machines) zijn uitgesloten.

Ook als u 1 koffieautomaat heeft, kunnen wij deze voor u verzorgen.

** slechts enkele voorbeelden van automaten die wij kunnen verzorgen.

Full en co-operating

Welke vorm van verzorging het beste bij uw bedrijf past, is afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld de capaciteit van de automaten en de intensiteit waarmee de automaten worden gebruikt. Bij onze full en co-operating service betreft het daarom altijd maatwerk. Onze adviseur zal u graag begeleiden langs deze factoren en met u bespreken welke manier van verzorging het beste bij uw organisatie past.

Voorraadbeheer

Het ingrediëntenbeheer kunnen wij ook voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij uw voorraad aan ingrediënten met betrekking tot de warme drankenvoorziening op peil houden door tijdig bestellingen te plaatsen bij uw leverancier(s). 

HACCP

Overal waar etenswaren worden aangeboden, dient dit wettelijk aan de HACCP-normering te voldoen. Dit is een wettelijk bepaalde kwaliteitsnorming die eisen stelt aan hygiene en versheid van alle voedingsmiddelen. Zo ook op uw bedrijf. Rofresco werkt conform deze normering. Hierdoor bent u verzekerd van de maximaal haalbare zekerheid, kwaliteit en hygiëne.    

Lekkere koffie komt uit een schone machine!

Volledige verzorging koffieautomaten

(Full operating service)

Onze vakkundige operators kunnen de verzorging van al uw koffieautomaten volledig uit handen nemen ongeacht het automaattype*. Met onze volledige verzorging worden uw koffieautomaten schoon gehouden en bijgevuld met ingrediënten, zodat uw koffiemachines altijd optimaal werken. Verder houden wij uw voorraad ingrediënten op peil door tijdig bestellingen te plaatsen bij uw leverancier(s). Deze bestellingen worden gewoon direct aan u gefactureerd en bij u op locatie afgeleverd zoals u dat gewend bent.

Gedeeltelijke verzorging koffieautomaten

(Co-operating Service)

Met deze gedeeltelijke verzorging kunnen wij u assisteren met de verzorging, door bijvoorbeeld de wekelijkse grote schoonmaak van uw koffieautomaat voor u te verrichten. Daarbovenop kunnen wij optioneel ook de ingrediëntenvoorraden voor u op peil houden.

** slechts enkele voorbeelden van automaten die wij kunnen verzorgen.

Voordelen