De gezonde versautomaat

Rofresco introduceert de 100% gezonde versautomaat.
Rofresco biedt de mogelijkheid om, bij onbemande kantines of locaties, de automaat te voorzien van de meest gezonde voedingsmiddelen. Gezondere broodjes, magere zuivelproducten, heerlijk vers seizoenfruit, frisse salades, groentesnacks…… alles is mogelijk.

Waarom de 100% gezonde automaat?

Gezond is lekker en geeft zowel lichamelijk als geestelijk positieve energie !
Bewust omgaan met voeding zorgt ervoor dat het menselijk lichaam optimaal kan functioneren. Daarbij helpen deze verse producten om op een gezond gewicht te kunnen blijven en daarbij de kans op chronische aandoeningen te minimaliseren.
Door het aanbieden van verse gezonde producten bent u als bedrijf maatschappelijk verantwoord bezig en laat u zien dat u de mensen die bij uw organisatie betrokken zijn belangrijk vindt.

We eten wat er is.

De term: “2 ons groenten en 2 stuks fruit”, klinkt bij iedereen bekend in de oren, maar slechts 20% voldoet hier ook daadwerkelijk aan. Met de aanwezigheid van de 100% gezonde automaat, stimuleert u gezonde eetgewoontes bij uw gebruikers als medewerkers, scholieren of bezoekers conform de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

De 100% gezonde automaat rendeert.

Door gezonde voeding aan te bieden, helpt u niet alleen de eindgebruiker. Gezonde voeding draagt ook bij aan verbeterde prestaties en een lager ziekteverzuim.
Door het aanbieden van voedingsmiddelen via een versautomaat kunnen verder de bemande cateringuren gereduceerd worden.Veel voordelen dus waar ook u als bedrijf van kunt profiteren!

Producten 100% versautomaat

Voordelen van de gezonde automaat