Bloemenabonnement

Het aanzien van uw ontvangstruimte en spreekkamer is één van de eerste indrukken die potentiële relaties krijgen van uw organisatie. Met een bloemstuk of kleurrijk boeket op de balie, geeft men aan dat de bezoeker of relatie belangrijk wordt gevonden. Het geeft een “warm welkom”!

Mensen worden door de aanwezigheid van bloemen aardiger, warmer en vrolijker gevonden. Doordat mensen positiever over komen bevorderd dit de onderlinge verstandhouding. De uiteenlopende frisse kleuren hebben doorgaans een positieve invloed op onze geestelijke gesteldheid.

Wekelijks Bloemenabonnement of Maandelijks Plantenabonnement geeft uw ruimte kleur.

Ook bij het eigen personeel zetten bloemen een positieve stemming. De ruimtes komen mooier en gezelliger over, wat de werksfeer positief stimuleert.

Bloemenabonnement

Met een bloemenabonnement bezorgen wij u wekelijks een verrassend boeket of bloemstuk met afwisseling in kleur en stijl. Bij deze boeketten geven wij u een bijpassende vaas in bruikleen welke wij ook wekelijks zullen omruilen. Door onze “5 dagen vaasleven garantie” bent u de gehele werkweek verzekerd van een fleurig boeket of bloemstuk.

Plantenabonnement

Een alternatief voor een bloemenabonnement is een plantenabonnement voor op de balie. Wij bezorgen u dan om de vier weken een mooi opgemaakte bloeiende plant zoals bijvoorbeeld een orchidee

Voordelen