Bloemen

Kantoorruimtes krijgen met behulp van kleurrijke bloemen en fraaie plantenbakken een bijzondere ambiance.
Bloemen en planten hebben een positieve uitwerking op mensen. Uw bezoekers zullen zich bij u op kantoor welkom voelen en uw personeel zal beter presteren door de inspirerende werkplekken die wij voor u kunnen verzorgen middels een bloemenabonnement en verzorging van uw interieurbeplanting. 

Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en het werkt wel zo inspirerend als ieder seizoen ook te ervaren is op kantoor.

Het bijzondere verder van bloemen en planten is dat bij elke gelegenheid dit een geschikt geschenk is om te geven. Via ons gratis bloemen bestelsysteem kunt u via internet boeketten, bloemstukken en plantarrangementen bestellen.

Bijzondere momenten

Valentijn 14 februari

Al eens gedacht om uw personeel met Valentijn te verrassen met een geschenk? Een enkele roos is al een prachtig gebaar om uw waardering over te brengen.

Pasen 4 & 5 april

Met Pasen kunnen wij sfeervolle Bloemarrangementen verzorgen die uw bedrijfsruimte(s) een vrolijke paas-sfeer geven.

Een origineel paasgeschenk? Geef eens een mooi bloem- of plantarrangement cadeau. Wij leveren arrangementen in verschillende grootte en prijsklasse.

Secretaressedag 15 april

Secretaressedag valt op de 3e donderdag van april. Verras uw secretaris of secretaresse deze dag met een mooi en fleurig boeket om hem of haar in het bijzonder te bedanken voor zijn of haar inzet het afgelopen jaar.

Kerst 25 & 26 december

Heeft u een topteam aan werknemers en wilt u eigenlijk iedereen deze dag in het zonnetje zetten? Ook dan kunnen wij uw waardering overbrengen in de vorm van mooie boeketten welke wij deze dag op kantoor zullen afleveren.