Consumptieautomaten verzorgen

Verzorging

Een van de belangrijkste factoren van onbezorgd consumeren middels consumptieautomaten (als koffie, snoep- blik- of versautomaten), is de menselijke factor. Deze dient tijdig en vakkundig aanwezig te zijn om het gebruik van een schone en met verse producten gevulde machine te kunnen garanderen. 

Naast dat wij de operatingwerkzaamheden aan uw koffieautomaten uit handen kunnen nemen, kunnen wij ook al uw andere consumptieautomaten voor u verzorgen. Door onze jarenlange kennis en ervaring van dit soort automaten zijn onze operators ook in staat van deze automaten eerste lijnstoringen op te lossen.

Snack- en frisdrankautomaten verzorgen

 – Snackautomaten / Snoepautomaten
 – Blikautomaten / Frisdrankautomaten
 – Combinatieautomaten
 – Spiraalautomaten

Deze consumptieautomaten kunnen wij voor u schoon houden, vullen met consumpties,  houdbaarheidsdata controleren en uw voorraden beheren.

De inhoud van de automaten wordt altijd in overleg met u bepaald en tussentijds kan het assortiment mogelijk naar uw wensen worden aangepast. Onze operators zorgen ervoor dat uw automaat goed gevuld is en er verzorgd uit ziet!

Overige drankenautomaten verzorgen

Indien u naast uw koffieautomaat ook andere voorzieningen heeft voor warme en koude dranken, kunnen wij de gepaste verzorging verrichten.

– Cup-a-soup automaten
– Koud water automaten

Versautomaten verzorgen / automatencatering

Tevens bieden wij u de keuzemogelijkheid om uw versautomaten te laten vullen met dagverse producten zoals fruit, zuivel en verse broodjes. We spreken dan over cateren vanuit consumptieautomaten.

– Versautomaten
– Trommelautomaten

Voordelen