Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Hieronder treft u een aantal inspirerende ideeën voor de kerst aan. Alle getoonde relatiegeschenken kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Een greep van de mogelijkheden:

  • De geschenken kunnen in iedere gewenste kleur worden opgemaakt.
  • Wij kunnen het kerststuk voor u combineren met uw eigen promotiemateriaal.
  • Verschillende uitstralingen zijn mogelijk zoals modern of klassiek.
  • Voor ieder budget kunnen wij een passend geschenk maken.

Relatiegeschenk Krans met snoeppot

Natuurlijk opgemaakte, sfeervolle krans gecombineerd met een glazen snoep-pot.

De Krans is ook zonder snoeppot verkrijgbaar.

Relatiegeschenk met promotie materiaal

Bijzonder kerststuk inclusief pennenset. Voor uw relaties een verrassend kerstcadeau. Wanneer uw relatie de pen gebruikt zal er mogelijk ook weer gedacht worden aan de bijzondere “verpakking” waarmee de pennenset is ontvangen. Uw relatie zal zich gewaardeerd voelen.

Relatiegeschenk met wijn of likeur

Bij veel bedrijven is het gebruikelijk om goede relaties aan het einde van het jaar een mooie fles wijn of likeur naar smaak te geven, als blijk van waardering.

Relatiegeschenk met iets anders

Naast de geschenk van een kerststuk en een fles wijn zijn er ook nog andere smaakvolle combinaties mogelijk.
Zoals een kerstkrans met daarin een snoeppot met kersen-bonbons… (zie foto bovenaan deze pagina)…of een kerstarrangement met heerlijke chocolade of sfeervolle kaarsen.

Misschien heeft u zelf een leuk idee voor een combinatie, laat het ons weten en we denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

*U kunt uw keuze maken uit diverse wijnen. De basis keuze bestaat uit een mooie fles rode, witte of rose wijn, maar ook champagne, proseco of likeur behoort tot de mogelijkheden. Als u uw relatie(s) extra waarderen met een luxere wijn of een luxe distilaat, dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen. Ook is het mogelijk om de wijnkisten exclusief drank te bestellen zodat u dit zelf kunt invullen.